tiistai 12. heinäkuuta 2022

Pilot | Luku 0: Esittely

Hei! Anteeksi tässä tarinan julkaisemisessa kestää odotettua pidempään. Mutta tänään lähtee! Toki, tämä postaus ei ole osa varsinaista tarinaa, tämä on tarinan sekä hahmojen esittely. Varsinainen osa tulee lähitulevaisuudessa!

Hahmot

Päähahmo: Emiko
Toinen päähahmo: Felicia
Keskeinen hahmo: Suzie
Keskeinen hahmo: October
Keskeinen hahmo: Daniela
Keskeinen hahmo: Mivia
Sivuhahmo: Emikon ja Felician äiti
Sivuhahmo: Suzien äidit (Alex ja Maria)
Sivuhahmo: Kira
Sivuhahmo: February “Ari”
Sivuhahmo: May (Octon ja Arin pikkusisko)
Sivuhahmo: Rei
Sivuhahmo: Haru
Sivuhahmo: Fuyu
Sivuhahmo: Daria

Hahmojen suhteet:
Emiko ja Felicia -sisarukset
Fuyu ja Daria -sisarukset
October, February ja May -sisarukset
Suzie ja Kira -yhdessä
Haru ja Fuyu -yhdessä

Kaverisuhteet jne:
Daniela ja Mivia -parhaat ystävät
Daniela, Mivia ja October -asuvat keskenään, October on pelastanut Danielan ja Mivian sekä tarjonnut heille paikan asua
Suzie ja Emiko -parhaat ystävät
Fuyu ja Emiko -hyvät ystävät
Rei ja February -asuvat keskenään, Rei on Arin ”alainen”
October ja February -vaikkakin he ovat siskoja, eivät he tule toimeen ollenkaan. He ovat ns. vihollisia toisilleen

Lyhyt kuvaus hahmoista:
Emiko -rauhallinen ja vähäsanainen nuorukainen, introvertti, piilottaa oikeat tunteensa hymyn taakse.
Felicia -suorasanainen ja päättäväinen, ymmärtäväinen mutta jokseenkin ylisuojeleva Emikoa kohtaan. Tykkää kuunnella muita ja salaisuudet pysyvät hänellä erinomaisesti tallessa.
Suzie -mukava ja optimistinen tyyppi, ekstrovertti. Tulee usein toimeen uusien ihmisten kanssa. Suzieta on helppo lähestyä ja hänen kanssaan on helppo puhua.
Kira -hieman itsepäinen ja täynnä luonnetta. Ihan liian sarkastinen mutta osaa silti ottaa asiat vakavasti kun tarve vaatii.
October -hyvin suuri tsundere, voisi olettaa että October on kylmä ja julma mutta näin ei suinkaan ole. Octoberin hellä puoli on visusti piilossa mutta löydät sen kyllä ajallaan.
Daniela -melkein mykkä, kommunikoi puheella hyvin rajallisesti. Hän on myös hieman hajamielinen. Hyvin ujo muiden kuin Mivian seurassa, Mivia on ainut joka ymmärtää Danielaa ja luultavasti ainut joka on kuullut Danielan puhuvan.
Mivia -hyvin vähäsanainen ja ujo, ei pidä uusien ihmisten seurassa olemisesta. Mivia kuitenkin on todella ystävällinen sillä ei halua jättää huonoa kuvaa itsestään. Daniela ja Mivia tulevat hyvin toimeen keskenään.
February -sadistinen ja täynnä itseään. Ei piittaa muiden mielipiteistä, hän on aina oikeassa. February on huonokuuloinen, käyttää apuvälineitä kuulemiseen.
Rei- mykkä, ei kommunikoi puheella ollenkaan. Rei on Februaryn lojaali seuraaja, jopa hieman menettänyt käsityksen itsestään koska ainut asia jota hän tekee, on totella Februaryn käskyjä. Rei on sokea mutta hänen lohikäärmeensä ohjaa häntä.
Fuyu -varautunut mutta itsevarma. Fuyu saattaa välillä yliajatella asioita tai olla omissa maailmoissaan mutta Haru osaa vetää Fuyun takaisin todellisuuteen.
Haru -todella suojelevainen Fuyua kohtaan. Haru on omatoiminen ja osaa keskittyä 100% siihen mitä tekee. Eniten viettää aikaa joko yksin tai Fuyun kanssa.
Daria -chilli tyyppi, ei oikein ajattele maailmaa liian vakavasti. Darian lempipuuhaa on tehdä asioita jotka liittyvät hänen kiinnostuksen kohteisiin tai puhua niistä tuntikaupalla muille.

Tarinassa eletään vuoden 2018 toukokuussa. Tarinan alussa on flashback mutta sen jälkeen siirrytään vuoteen 2018 ja siitä jatketaan loogisesti eteenpäin (flashbackit poislukien.) Hahmojen iät käyvät järkeensä tässä aikajanassa jonka takia olen päättänyt aloittaa tarinan vuoden 2018 toukokuusta. Ei tämä hirveästi vaikuta tarinaan mutta halusin sen mainita!

Tämä tarina kertoo kahden uteliaan nuken elämästä iloineen ja suruineen. Jännittävässä tarinassa tavataan päähahmojen ystäviä, sukulaisia ja vihollisia. Kahden maailman tasapaino järkkyy, kun eräs itsepäinen haamu seuraa omia vaistojaan. Korjaantuuko asia vai seuraako maailmaa kaaos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti